fbpx

pedofil_iasi_37d1f.jpg

Un bărbat din Iași care își făcuse conturi false pe siteurile de socializare și ademenea copiii, a fost prins, după o capcană întinsă de părinţii victimelor sale. Familiile din Iaşi au intrat în alertă după ce au văzut pe internet mesajele acestuia. Bărbatul nu are mai mult de 1 metru şi 30 de centimetri înălţime, adică statura unui copil. 

Mai mulți părinți din Iași s-au mobilizat și au pus la cale un plan pentru a-l prinde pe bărbatul care trimitea mesaje indecente copiilor.

Unul dintre tătici s-a dat drept o fată de 13 ani pe internet și i-a trimis un mesaj bărbatului, cu care și-a dat și întâlnire, promițându-i acestuia că vor face poze împreună și că va aduce cu ea și o prietenă de 12 ani.   

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inddividul a căzut în capcană, însă a avut o surpriză neplăcută când, la întâlnire, a venit un bărbat solid, şi nu adolescenta pe care o aştepta.

Citește și Un bărbat din Iaşi hărţuieşte fetiţe pe Facebook

Tatăl care l-a prins l-a predat apoi  unui echipaj de poliţie.

Suspectul avea la el un cuţit, spray paralizant, un dispozitiv cu electroşocuri şi şase carduri de memorie pe care poliţiştii urmează să le analizeze, precum şi un carnet plin cu numere de telefon, posibil ale unor adolecente. 

Înainte de a începe ancheta penală, poliţiştii l-au trimis pe suspect la un examen psihiatric.

sursa: observator.tv

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg