fbpx

maria_moldovan_pedofila_0.jpg

În vara anului trecut, polițiștii au reținut o tânără sociolog din comuna Aiton, judeţul Cluj, acuzată că a întreținut relații intime cu un copil de 11 ani. Zilele trecute, Maria Moldova a fost trimisă în judecată.

În luna iulie 2018, femeia de 35 de ani, de profesie sociolog, a fost reţinută de poliţişti, apoi pusă sub control judiciar, fiind acuzată că ar fi sedus şi întreţinut în mai multe rânduri acte sexuale cu un minor de 11 ani.

Zilele trecute, Maria Moldovan a fost trimisă în judecată la Turda, potrivit ziardecluj.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surse citate de presa locală spun că cei doi erau vecini, iar femeia s-a văzut în repetate rânduri cu băiatul, în diverse locații din apropiere.

Maria Moldovan, femeia acuzată de întreținerea relațiilor sexuale cu un minor, este de profesie sociolog și lucra la un centru din Cluj-Napoca. Surse apropiate anchetei susțin că localnicii i-au văzut pe cei doi sărutându-se, iar un alt minor, audiat în prezența părinților, susține că i-a văzut pe cei doi întreținând relații sexuale.

Procurorii au trimis-o în judecată pe Maria Moldovan pentru întreținere raport sexual cu un minor. Sociologul riscă închisoare între 2 și 7 ani. 

sursa ziardecluj.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg