fbpx

amenintare-bomba-rtv_93011200.jpg

Pirotehniștii s-au deplasat vineri seară la sediul televiziunii România TV, din Casa Presei, după ce redacția a primit un e-mail în care un bărbat susținea că în sediu de află o bombă.  

„Vă avertizez: sediul vostru va sări în aer! este o victorie a ROMÂNILOR ADEVĂRAȚI!”, se arată în mail-ul trimis pe adresa redacției România TV de un individ pe nume Ioan Alex Tătar.

La ora la care a fost trimis e-mail-ul cu amenințarea, în sediul televiziunii se afla ministrul Apărării, Gabriel Leș, invitat la o emisiune. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajații televiziunii au anunțat printr-un apel la 112 că au primit mesajul care conține amenințarea, iar la fața locului s-au deplasat pirotehniști și mai multe echipaje de poliție, care investighează alerta.

Potrivit stiripesurse.ro, SRI l-a identificat pe autorul amenințării, fiind vorba despre un bărbat din Timișoara. 

”În această seară, a fost trimis un mail de amenințare la România TV în care se scria că "veți sări în aer". Cei de la România TV au sunat la 112. Două echipaje de la Brigada antitero și de la Poliție sunt la fața locului. Au fost demarate procedurile standard de verificare. Autorul acelui e-mail a fost identificat și se fac cercetări.”, a precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, SRI.

foto dcnews

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg