fbpx

darius-valcov-punctul-de-pensie-creste-cu-15-de-la-1-septembrie-576908.jpg

Consilierul premierul Dăncilă, Darius Vâlcov, supranumit și strategul programului de guvernare al PSD, a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile şi s-a ales cu o amendă de 1.305 de lei.

Acesta a fost prins de poliţiştii din Argeş depăşind viteza maximă admisă în localitate. Darius Vâlcov se afla pe DN 65, care face legătura între Slatina şi Piteşti, când a fost depistat  de radar în satul Cerbu din comuna argeşeană Albota având 116 km/oră, cu 66 kilometri peste viteza maximă în localitate.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
Internațional
  • Luni, 18 Martie 2019
  • De Ștefan Vlăsceanu

ING acuzată în Italia de spălare de bani

Creditorului olandez ING nu i se permite să-şi facă noi clienţi pe piaţa italiană atât timp cât nu îmbunătăţeşte monitorizarea comportamentului clienţilor, a anunţat Banca Centrală a Italiei,...

Național
  • Vineri, 15 Martie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Urmărire cu focuri de armă la Constanța - VIDEO

Un echipaj de poliție din Constanța a vrut să oprească o mașină pentru un control de rutină, dar șoferul n-a vrut să oprească, ba, dimpotrivă a apăsat accelerația. Totul s-a întâmplat în jurul orei...

970.jpg