fbpx

copil-batut-rotariu.jpg

Au apărut imaginile revoltătoare de la creșa unde fiica fostului internațional Iosif Rotariu a bătut un copilaș până când acesta a ajuns la spital cu ruptură de femur. Familia micuțului se judecă acum cu fiica celebrului fotbalist, iar în presă au ajuns primele imagini de pe camerele de filmat din interiorului creșei. Din filmare se vede cum fiica lui Rotariu, alături de o altă angajată, bruschează mai mulți copii.

"Părinții copilului au reclamat la poliție în iunie 2018 faptul ca micuțul a fost lovit în creșă și a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat timp de 3 săptămâni, la Spitalul de Copii Louis Turcanu.

La acel moment Iosif Rotariu susținea că totul s-a întâmplat pe când fiica sa Romina, bolnavă de diabet, trecea printr-o criză de hipoglicemie și nu ar fi realizat ce face. Tânăra a fost reținută atunci pentru 24 de ore și apoi cercetată sub control judiciar pentru purtare abuzivă și lovire și alte violențe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Procurorii au preluat cazul, au finalizat ancheta și au trimis-o pe Romina Rotariu în judecată. Avocații familiei copilașului agresat cer și 500.000 de euro daune morale. Părinții povestesc că ar mai fi încă doi copii agresați în aceeași creșă de către fiica fostului internațional.

Filmările cu scenele de violență au fost făcute publice abia acum", potrivit Opinia Timișoarei.ro.

sursă text și video opiniatimisoarei.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook