fbpx

oferta-cfr-ziua-indragostitilor.jpg

CFR Călători a anunțat că, pentru zilele de 14 și de 24 februarie 2019, va pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul. Anunțul a stârnit o serie de reacții neașteptate din partea călătorilor, care au comentat ironic, pe paginile de socializare, anunțul CFR.

„Prin Drag - Oferta „Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren, pe aceeași rută, în aceeași zi. Drag-Oferta pentru îndrăgostiți este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR, este valabilă la anumite trenuri la clasa I și clasa a II-a, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător”, a anunțat CFR Călători, care, probabil, se aștepta la reacții pozitive din partea călătorilor.

Surpriză, însă! Pagina socializare pe care a fost postat anunțul s-a umplut de comentarii ironice la adresa CFR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Până ajung la destinație fac copii, divorțează și se împacă din nou”, este replica acidă a unuia dintre internauți.

„Să aduceți și un notar. Sigur divorțează până la destinație” sau „„Pleci de Dragobete și ajungi la Costinești de 1 mai! Perfect!”, sunt numai alte două comentarii ironice la adresa CFR din partea călătorilor.

CFR recomandă celor care vor să călătorească în baza acestei oferte ca, „înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook