fbpx

andreea-todeila-_ZIAR-copy (1).jpg

O femeie în vârstă de 30 de ani din comuna Fălciu, s-a prezentat pe 7 februarie la spital, adusă cu ambulanța de urgență, acuzând dureri de naștere, precizând echipajului medical că trebuie să nască. La CPU Bârlad a fost înregistrată cu sarcină la termen, fiind chemat medicul specialist ginecolog, care a dus-o în sala de nașteri. Aici situația a devenit de-a dreptul halucinantă!

Medicul ginecolog de gardă, Adina Boca, a constatat că în pântelece femeii nu se află niciun copil! Degeaba femeia susținea că ea este însărcinată și că are sarcină ascunsă, după cum spune ea că a fost diagnosticată în Germania pe 15 ianuarie, căci medicul Boca a respins vehement această posibilitate.

Andreea Todeilă a făcut tot felul de teste, la cererea sa și la recomandarea medicului Boca, dar din toate a rezultat că nu este însărcinată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dar, aceasta susține că are contracții, copilul mișcă, se aude inima bătând, însă… nu se vede la niciun test imagistic! Ca urmare, medicul a trimis-o acasă, cu diagnostic de sarcină închipuită!

Plângând, femeia a solicitat ajutorul presei si al managerului spitalului, explicând că ea mai are un copil, născut în 2011, tot la spitalul din Bârlad, când i s-a pus diagnosticul de chist ovarian.

Când a fost operată însă, medicii au găsit în loc de chist, o fetiță de 3,4 kg! Exact ca și acum, femeia susține că sarcina era ascunsă și copilul nu se vedea!

Femeia a plecat la un alt spital, unde speră să nască, în timp ce medicul Adian Boca susține că nu este însărcinată, ci are o dereglare hormonală și obezitate.

bilet-externare-andreea-todila.jpg

citește articolul întreg pe vremeanoua.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook