fbpx

gripa-spital-hepta.jpg

118 oameni au murit din cauza gripei, a anunțat miercuri Institutul Naţional de Sănătate Publică. Ultima persoană decedată este o femeie de 81 de ani din județul Olt. 

Medicii spun că pensionara care a murit miercuri din cauza virusul gripal avea condiții medicale preexistente. De asemenea, bătrâna nu era vaccinată antigripal.

Tot astăzi, INSP a mai anunțat decesul unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Timiş, al unui bărbat de 82 de ani din judeţul Argeş, al unui bărbat de 40 de ani din judeţul Prahova şi al unui alt bărbat în vârstă de 68 de ani, tot din judeţul Prahova. Toţi aveau condiţii medicale preexistente. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Marți, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică a anunțat că alte patru persoane au murit după ce au contactat virusul gripal. Victimele sunt trei bărbați și o femeie.

Primul este un bărbat, unul în vârstă de 36 de ani, din judeţul Constanta, confirmat cu virus gripal tip A, care avea condiţii medicale preexistente şi antecedente vaccinale antigripale necunoscute. 

A doua victimă este un bărbat de 63 de ani, din judeţul Arad, fără condiţii medicale preexistente cunoscute şi nevaccinat anti-gripal.

Al treilea bărbat are 64 de ani, din judeţul Timiş, cu condiţii medicale preexistente şi nevaccinat anti-gripal.

A patra victimă este o femeie de 84 de ani, din judeţul Arad, confirmată cu virus gripal tip A, care avea condiţii medicale preexistente şi era nevaccinată anti-gripal. 

sursa: libertatea.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg