fbpx

mts.jpg

Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, a făcut o gafă uluitoare. Acesta a fost întrebat dacă informaţiile referitoare la diminuarea indemnizaţiilor pentru sportivii olimpici pot fi confirmate şi de Daniela Pescaru, secretar de stat în Ministerul de Finanţe, acesta a oferit un răspuns la care nu se aştepta nimeni.

"Cine este doamna Pescaru?" a întrebat, mirat, ministrul Bogdan Matei. Daniela Pescaru se afla chiar în dreapta sa.

Parlamentar: "Doamna Pescaru, puteţi să ne confirmaţi că indemnizaţiile sportivilor intră la bunuri şi servicii?"

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bogdan Matei: "Cine este doamna Pescaru?"

Parlamentar: "Doamna din stânga dumneavastră, cu care, în teorie, aţi făcut bugetul!"

Videoclipul a fost postat de către Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook, alături de un mesaj critic la adresa ministrului Tineretului și Sportului: 

„Vreți să înțelegeți în doar 10 secunde cum se face Bugetul României în 2019 ? Vă uitați la acest filmuleț în care Ministrul Tineretului și Sportului (nu știe nimeni cum îl cheamă) este întrebat dacă știe că s-au tăiat banii de la indemnizațiile sportivilor olimpici și dacă informațiile pot fi confirmate de Doamna Secretar de Stat Pescaru – este Secretarul de Stat pe Buget la Ministerul de Finanțe încă din 2014 și este singurul om din Guvern care mai știe cu adevărat ce înseamnă Buget - și Dl. Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru, nici dacă are sau nu bani de indemnizații! Guvernul 4D (Dragnea, Dăncila, Darius = Dezastru) asa funcționează!”.

sursa: digi24.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook