fbpx

spitalul-judetean-târgoviște.jpg

Cazul a intrat în atenția polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, după ce aceștia au fost sesizați, la jumătatea lunii ianuarie, că minora, instituționalizată la un centru de asistență și îngrijire din municipiu, este însărcinată.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Municipale Târgoviște au fost sesizați, la data de 16 ianuarie, de către reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgoviște, cu privire la faptul că minora, în vârstă de 13 ani, instituționalizată la un centru de asistență și îngrijire din municipiu, este însărcinată în 28/29 săptămâni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Fetița, în vârstă numai 13 ani, a adus pe lume, marți, un copil, iar în prezent este internată la Spitalul Județean Târgoviște.

„La momentul acesta facem cercetări. Urmează să se stabilească toate împrejurările evenimentului, precum și persoana bănuită de comiterea faptei”. a mai precizat IPJ Dâmbovița.

După externare, minora, care a devenit mamă la numai 13 ani, va ajunge într-un alt centru de servicii sociale.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg