fbpx

62019981.jpg

Uniunea Barourilor le recomandă celor care își angajează un avocat să îl verifice în tabelul avocaţilor, singurul document oficial care poate atesta această calitate.

Conform Europa FM, avocata Monica Cercelescu, director de comunicare la Uniunea Națională a Barourilor din România, a declarat că persoana care se pretinde avocat și l-a ajutat pe falsul chirurg Matteo Politi, să facă rost de documentele necesare pentru a opera în România nu figurează în Tabelul Avocaților, ceea ce înseamnă că nu este avocat.

„Numele care se vehiculează în spațiul public nu apare în tabloul avocaților din România. Nu putem face, încă, referințe la acest nume, deoarece este o anchetă în curs, în care nu știm exact ce s-a întâmplat. Dacă persoana respectivă s-a prezentat drept avocat sau drept mandatar al italianului. Verificat în tabloul avocaților … nu apare. Deci, acea persoană nu este avocat”, a declarat Monica Cercelescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigaţii Criminale – a informat încă din noiembrie Uniunea Barourilor că există o reţea specializată în falsificarea de documente pentru cei care vor să lucreze avocați, chiar dacă nu fac parte din barouri, mai scrie Europa FM.

Pe cale de consecință, dacă până aici toate sunt false și nicio instituție nu s-a autosesizat la timp, urmează să aflăm că cei din direcții și ministere sunt falși profesioniști, că România este condusă de falși competenți, în ultimă instanță chiar România fiind o țară falsă, care doar în glume proaste mai există. 

62019981.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook