fbpx

cGcmdz01ODAmaGFzaD04MzU0ZGE2OGI2ZDkzODgzYTAwNTY2NjgzMjVmOWZiNA==.thumb.jpg

Poliţiştii constănţeni au început procedurile pentru emiterea mandatului european de arestare şi a celui de urmărire internaţională pe numele fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedării unor terenuri din Mamaia.

Peste 30 de persoane au fost condamnate în dosarul terenurilor din Mamaia, unele cu suspendare, altele cu executare. Şapte persoane s-au predat deja la Poliţia Judeţeană Constanţa pentru a fi încarcerate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în prezent, oamenii legii desfăşoară activităţi pentru întocmirea documentelor necesare sesizării instanţei de judecată în vederea emiterii mandatului european de arestare şi a celui de urmărire internaţională pe numele lui Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, scrie digi24.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

In afară de Radu Mazăre, au mai fost condamnaţi la închisoare fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Cristian Borcea, la câte cinci ani de închisoare.

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg