fbpx

ODAmaGFzaD1mMWU2NDZmNWMyN2IyMGQ1NzBiZjUwYTgzMmZhZGJiOQ==.thumb.jpg

Cristi Borcea a ajuns la IPJ Ilfov vineri dimineață, după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. Va fi încarcerat după finalizarea documentației la Rahova. 

Omul de afaceri Cristian Borcea  ajunge iar în spatele gratiilor, după ce judecătorii Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat la cinci ani de închisoare, cu executare, în dosarul retrocedării plajelor. Sentinţa este definitivă.

De închisoare nu scapă nici fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a primit o condamnare de nouă ani. Implicat în același dosar, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a primit 5 ani de închisoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sentința vine după ce pronunțarea în acest dosar a fost amânată de cinci ori. În primă instanță, Cristian Borcea a fost achitat, iar Radu Mazăre și Nicuşor Constantinescu au primit sentințe cu suspendare, de 4, respectiv 3 ani de închisoare.

Deși prejudiciul în aceast dosar a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, nu au fost dispuse despăgubiri civile.

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg