fbpx

clinici-cu-medici-fara-avize-mpeg-4--copy-64284000_64284000.jpg

Scandalul declanşat de falsul chirurg Matteo Politi scoate la lumină şi alte cazuri de înşelăciune. Jurnaliştii TVR au descoperit că există încă doi medici care operează în clinici private din Bucureşti, deşi numele lor nu apar în Registrul Medicilor din România.

Conform televiziunii publice, ar fi vorba despre italianul Piero Fullone și israelianca Iris Moscovici. Numele celor doi nu apar în Registrul Național al medicilor care au drept de liberă practică în ţara noastră, alături de cei 143 de medici care au obţinut  acest drept în ultimii 4 ani.

Aceștia sunt căutaţi şi în bazele de date ale colegiilor judeţene. Potrivit legii, doar cei care apar în registrul doctorilor de pe site-ul Colegiului Medicilor au dreptul să profeseze medicina în România.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Piero Fullone și Iris Moscovici apar și în ofertele online mai vechi ale altei clinici private. 

Cei de la clinica privată unde aceștia apăreau pe lista membrilor echipei, au transmis că ambii doctori - și italianul, și persoana din Israel - sunt dentiști cu acte în regulă în țările lor și că nu au lucrat niciodată la ei în clinică.

De ce sunt promovați pe site-ul clinicii ca membri ai echipei medicale, specialiști în chirurgie estetică? Răspunsul: a greșit web master-ul. Între timp, imaginile cu echipa medicală au fost șterse. 

Video Clinici cu medici fără avize

sursa: tvr.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg