fbpx

mare_fw7yywg17387.jpg

Un băiat din Suceava a fost nevoit să cheme Poliția ca să scape de bătăile mamei sale. Adolescentul de 15 ani a sunat la 112, iar femeia a continuat să-l lovească și de față cu polițiștii, așa că a fost încătușată și dusă la secție. De acolo, a fost internată la spitalul de psihiatrie. 

Adolescentul de 15 ani a cerut sprijinul Poliției, la numărul de urgență 112, pentru a-l apăra de propria mamă. Femeia a început să bea încă de marți dimineață, iar pe la prânz, când abia se mai ținea pe picioare, a vrut să iasă în oraș. Copilul și-a rugat mama să stea acasă, dar aceasta a refuzat și a început să-l lovească. A aruncat chiar și cu o farfurie către el, care, din fericire, i-a ratat capul. Femeia de 42 de ani s-a repezit la el chiar în prezența polițiștilor, care cu greu au reușit să o țină, relatează informatiata.ro.

'Din cauza starii de ebrietate in care se afla si a faptului ca este cunoscuta cu afecțiuni psihice, a fost internata in Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava' a comunicat Poliția Suceava, care a deschis un dosar de violență în familie. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: informatiata.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg