fbpx

declaratii-fals-medic-italian-2.jpg

La două zile după ce a fost făcut public cazul italianului care s-a dat drept chirurg estetician în România, deși are doar 8 clase, a apărut prima pacientă mutilată de acesta.

Radu Ionescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Chirurgie Plastică și Ortopedie Medlife, spune că a tratat-o pe pacienta în cauză, operată de Matteo Politi în urmă cu 7 luni.

Radu Ionescu a confirmat pentru Știrile Pro TV cazul. El a povestit într-un clip postat pe Instagram despre pacientă și a postat imagini cu mutilarea suferită de aceasta, după un implant mamar.

”Doamna s-a prezetat la 7 luni după operația inițială, o augmentare mamară cu mastopexie, adică lifting de sân, fiind nemulțumită de rezultatul estetic și având o complicație locală - necroză de aureolă, care este o complicație rară. Aceasta se poate vindeca în aproximativ un an”,  declarat medicul Radu Ionescu pentru Știrile Pro TV.

sursa: stirileprotv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Pieton lovit pe trecere la Florești

Luni dimineață s-a produs un accident rutier pe o stradă din comuna Florești, județul Prahova. Din primele cercetări, se pare că un tânăr de 17 ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Victima...