fbpx

c02da50c7f8f0a059db177f7467c0731.jpg

Un polictician din Argeş a vrut să se vadă printre sfinţi într-un calendar, după asemănarea celui bisericesc.Astfel, a tipărit și distribuit zeci de mii de exemplare. După ce colegii din judeţ au început să îl ironizeze, acesta a căutat explicaţii.

Politicianul din Argeş susţine că doar i-a ajutat pe argeşeni să economisească bani. 

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeş: "Ar trebui să spuneți cât au economisit argeșenii! 50.000 ori 15 lei înseamnă 750 de milioane. De 750 de milioane, argeșenii și-au cumpărat bomboane, cadouri pentru copii, nu le-au mai dat pe calendare. Sunt oameni care nu au bani să dea. 15 lei pentru oameni la țară însemană pâinea pe două sau trei săptămâni".

Este explicața halucinantă pentru poza liderului PMP Argeş din calendarul cu sărbătorile Bisericii Ortodoxe. Însă, spune politicianul, calendarul lui nu are nicio legătură cu cel bisericesc, chiar dacă asemănarea este izbitoare. 

Cătălin Bulf susţine că a tipărit din banii lui toate cele 50 de mii de exemplare. 

sursa: observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Politic
  • Vineri, 15 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

Drumul spre barajul Paltinu va fi reparat

Viceprimarul (PMP) Municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, a anunțat că anul acesta va începe reabilitarea DJ 102I, tronsonul spre barajul Paltinu. Potrivit viceprimarului Adrian Pițigoi, Șoseaua...