fbpx

internship-guvern.jpg

Adoptarea bugetului României s-a transformat dintr-o necesitate absolută a oricărui stat civilizat și responsabil, într-o scenă a teatrului de război politic.

În aparență, propunerile de modificare au scopuri nobile, care însă ascund și polițe de plătit către anumite instituții.

Guvernul anunță că va vota bugetul în ședința de vineri, în condițiile în care bugetul este criticat atât de primari, cât și de UDMR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Liviu Dragnea a precizat după CEx-ul de duminică: „Vreau ca o sumă rezonabilă, dar importantă, din bugetul unor serviciisecrete să fie mutată la Sănătate pentru niște programe care sunt vitale pentru România, în special pentru copiii, pentru milioanele de copii din România. 

Un program de alocare gratuită de vitamina D, care este o vitamină extrem de importantă pentru om, poate fi considerat tot program de sigurnță națională. Avizul de la CSAT nu s-a dat decât pe anumite sume. Eu i-am rugat să studieze posibilitatea ca în Guvern să poată modifica aceste sume, dacă nu, va fi amendament în Parlament.Asta este explicaţia.”

internship-guvern.jpg

sursa declarație digi 24

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg