fbpx

img (10).jpg

Familia lui Tudor Niream este devastată după ce trupul neînsufleţit al băiatului din Sălaj, dispărut în noiembrie anul trecut, a fost descoperit în lacul Vârşolţ. Unchiul adolescentului face un apel la decenţă după ce imagini care "îl arată scos din apă" circulă pe internet.

Trupul fără viaţă al lui Tudor Niream a fost descoperit, duminică, în lacul de acumulare Vârşolţ, fiind adus la mal de pompierii de la secţia din Şimleu Silvaniei.

Din păcate, pe internet au început să circule şi imagini care îl arată pe băiatul de 15 ani, fără suflare, scos din apă pe marginea lacului, fapt ce l-a revoltat pe unchiul băiatului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Horia Călin Niream a transmis un mesaj în care face apel la decenţă şi îi roagă pe oameni să nu mai răspândească aceste imagini.

"Avem un final pentru povestea lui Tudor, unul prea timpuriu din păcate, nepotrivit unui tânăr cu atâta speranță și optimism. 

Circulă pe internet niște imagini care îl arată scos din apă. Nu trebuie împărțite, el este, aveți puțină decență oameni buni! 

Tudor, te vom aminti pentru tot ce ai putut fii, nu pentru ultimul act. Aș vrea să strâng toate îmbrățișările din lume să le dau părinților în acest moment. Căldura lor ar topi munți de gheață dar din păcate nu-l pot aduce înapoi", a scris Horia Călin Niream pe Facebook.

sursa: observator.tv, facebook

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg