fbpx

medicina-legala-cadavru-cota-1000.jpg

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit decedat, sâmbătă după-amiază, în zona Cota 1000, la aproximativ un kilometru distanță de DN71, în județul Dâmbovița.

Bărbatul locuia fără forme legale în Târgoviște, iar la data de 21 ianuarie 2019 a plecat voluntar de la domiciliu, potrivit IPJ Dâmbovița.

Sâmbătă după-amiază, cadavrul bărbatului a fost găsit în zona Cota 1000, la aproximativ un kilometru de DN71, în județul Dâmbovița, aproape de granița cu localitatea Sinaia.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că a găsit trupul înghețat al unui bărbat. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, care efectuează cercetarea la fața locului.

Fiind vorba de o moarte suspectă, cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Sâmbătă, 09 Februarie 2019
  • De Ciprian Pap

Femeie lovită de mașină pe DN71, la Sinaia

Potrivit IJP Prahova, accidentul a avut loc astăzi, în jurul prânzului, pe Drumul Național 71, în Sinaia. Din primele informații, o femeie de 61 de ani, care se deplasa pe marginea drumului, a fost...