fbpx

ceata densa.jpg

Nouă județe sunt sâmbătă dimineață sub atenționare cod galben de ceață, potrivit avertizării emise de ANM. Alte două județe sunt vizate de vânt puternic.

Codul galben de ceață este valabil până la ora 11 în județele Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoșani, Neamț, Galați, Iași și Harghita.

Autostrada Soarelui este, de asemenea, acoperită de ceață densă: Circulație îngreunată pe Autostrada Soarelui din cauza ceții dense!

De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vânt puternic pentru localități din județele Arad și Bihor. Până la ora 11.00, se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze care vor ajunge la rafală la 55 - 65 de kilometri la oră, iar in zona de munte 75-85 de kilometri la oră.

ceata densa.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Național
  • Vineri, 15 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Cum va fi vremea în weekend

ANM anunță că în weekendul 16-17 februarie vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor.   Meteorologii de la ANM spun că sâmbătă temperaturile maxime se vor încadra...