fbpx

ceata densa.jpg

Nouă județe sunt sâmbătă dimineață sub atenționare cod galben de ceață, potrivit avertizării emise de ANM. Alte două județe sunt vizate de vânt puternic.

Codul galben de ceață este valabil până la ora 11 în județele Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoșani, Neamț, Galați, Iași și Harghita.

Autostrada Soarelui este, de asemenea, acoperită de ceață densă: Circulație îngreunată pe Autostrada Soarelui din cauza ceții dense!

De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vânt puternic pentru localități din județele Arad și Bihor. Până la ora 11.00, se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze care vor ajunge la rafală la 55 - 65 de kilometri la oră, iar in zona de munte 75-85 de kilometri la oră.

ceata densa.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg