fbpx

ratb_tramvaie_blocate_92180800.jpg

O nouă scenă terifiantă șochează România, amintind de crima de la metrou. Un bărbat a fost împins în faţa tramvaiului, pe Şoseaua Progresului, în stația "13 Septembrie." 

Victima, un bărbat de peste 50 de ani, se afla pe refugiul stației de tramvai. Când mijlocul de transport s-a apropiat, acesta a fost împins pe linii, fără a avea vreo șansă de supraviețuire.

În urma accidentului, liniile 1, 8, 11, 25 au fost deviate, iar pentru asigurarea traficului pe porţiunea respectivă a fost introdusă o linie navetă, a anunţat Andrei Creci, director Societatea de Transport Bucureşti, în direct la Realitatea TV. 

Potrivit acestuia, anchetatorii vor solicita înregistrările camerelor video instalate în zonă, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. 

Uu caz similar, care a şocat întreaga ţară, a avut loc pe 12 decembrie 2017. O femeie care aştepta metroul a fgst împinsă pe linia de metrou de o altă femeie şi lovită când a încercat să se salveze, astfel încât garnitura de metrou care a intrat în staţie a lovit-o în plin. 

revenim cu detalii, Sursa Realitateatv foto cu caracter ilustrativ

ratb_tramvaie_blocate_92180800.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg