fbpx

img (5).jpg

Şeful Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a fost reclamat la poliție și ulterior la Parchetul Militar de părinții unei fetițe. Copila le-a povestit că bărbatul a refuzat să-i returneze o bancnotă de 50 de lei pe care a pierdut-o într-un supermarket din Slobozia.

Mai mult, bărbatul și-ar fi achitat o parte dintre cumpărături cu banii găsiți în magazinul respectiv. 

Potrivit observator.tv, fetiţa şi-a sunat părinţii şi le-a povestit ce s-a întâmplat, iar aceştia au depus o plângere la Poliţie împotriva jandarmului. Astfel, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, iar când au descoperit că suspectul este militar au înaintat dosarul Parchetului Militar.

”'La momentul de față este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o anchetă în desfășurare. Am colaborat și colaborăm în continuare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. În funcție de rezultatul acestei verificări se vor adopta măsurile legale!', a explicat sublocotenentul Andreea Moise, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița pentru sursa citată.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg