fbpx

img (5).jpg

Şeful Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a fost reclamat la poliție și ulterior la Parchetul Militar de părinții unei fetițe. Copila le-a povestit că bărbatul a refuzat să-i returneze o bancnotă de 50 de lei pe care a pierdut-o într-un supermarket din Slobozia.

Mai mult, bărbatul și-ar fi achitat o parte dintre cumpărături cu banii găsiți în magazinul respectiv. 

Potrivit observator.tv, fetiţa şi-a sunat părinţii şi le-a povestit ce s-a întâmplat, iar aceştia au depus o plângere la Poliţie împotriva jandarmului. Astfel, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, iar când au descoperit că suspectul este militar au înaintat dosarul Parchetului Militar.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”'La momentul de față este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o anchetă în desfășurare. Am colaborat și colaborăm în continuare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. În funcție de rezultatul acestei verificări se vor adopta măsurile legale!', a explicat sublocotenentul Andreea Moise, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița pentru sursa citată.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg