fbpx

aGFzaD0zMDliMjZmMjY5ZmM0MTg3YjM4MDMwYTUyNzE5MzRkYQ==.thumb.jpg

Un bărbat din Arad a fost înjunghiat de mai multe ori în piept de un tânăr, după ce victima i-a cerut să plătească marfa luată dintr-un magazin. Incidentul s-a petrecut miercuri seară într-un magazin alimentar de pe strada Oborului, în Arad.

Un tânăr de 30 de ani a luat mai multe produse dintr-un magazin și le-a pus într-o geantă, intenționând să plece fără să le achite.

Un bărbat de 47 de ani, care este rudă cu proprietarul magazinului, i-a atras atenția că trebuie să plătească, iar în acel moment agresorul l-a înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui, atât în față, cât și în spate, cu un obiect ascuțit. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agresorul este cunoscut cu afecțiuni psihice, spune aradonline.ro. Acesta obișnuia să meargă în acel magazin alimentar și să ia bunuri fără le plătească. De fiecare dată însă, venea tatăl acestuia și le achita. 

El este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Polițiștii au găsit asupra agresorului cuțitul cu care și-a înjunghiat victima.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad, fiind conștient și cooperant, starea lui fiind stabilă.

sursa: aradonline.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg