fbpx

controlor.jpg

Deținutul de la Penitenciarul Rahova beneficia de o permisie de 24 de ore. Acesta a observat în tramvai că un bărbat încerca să-i fure unei femei din geantă telefonul mobil. 

Conform digi24, deținutul a intervenit și a semnalat tentativa de furt, iar presupusul hoț a devenit agresiv și i-a provocat o rană la nivelul capului și a urechii stângi cu un obiect ascuțit.

Incidentul a avut loc miercuri, în tramvaiul 32, iar deținutul a fost preluat de autoritățile penitenciarului și în prezent se află internat într-un spital din rețeaua Ministerului Sănătății.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Mulțumim public persoanei în cauză care, prin conduita sa, a manifestat simț civic, responsabilitate și o atitudine activă împotriva unor acțiuni antisociale”, se arată într-un comunicat al Penitenciatului Rahova.

”Deținutul, care executa în regim închis o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarul București Rahova, a beneficiat „de o recompensă cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o perioada de 24 ore, în intervalul 30.01.2019 ora 10:00 - 31.01.2019 ora 10:00. În jurul orelor 10:40 , în  timp ce se deplasa către domiciliul declarat, în mijlocul de transport public (tramvaiul 32), a observat o persoana de sex masculin care încerca să  sustragă un telefon mobil din geanta unei doamne aflată in imediata apropiere.

Persoana privată de libertate i-a atras atenţia victimei, precum şi bărbatului care urma probabil să comită o infracţiune, acesta din urmă devenind agresiv, l-a lovit cu un obiect contondent si ascuţit și i-a provocat o plagă tăiată la nivelul capului şi a urechii stângi”, relatează purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, citat de digi24

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg