fbpx

2787846-publimedia-shutterstock.jpg

La o școală din localitatea Rodna din Bistrița-Năsăud, a ajuns, miercuri, un bax cu lapte infestat cu larve. Autoritățile au deschis anchete pentru a stabili cum s-a produs acest lucru, primele cercetări arătând că o cutie s-a spart și a curs în interiorul baxului, relatează Mediafax.

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud și Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud au declanșat, miercuri, anchete, după ce la o școală din localitatea Rodna a fost descoperite larve într-un un bax cu 21 de cutii cu lapte destinat elevilor.

Laptele nu a ajuns la elevi, cadrele didactice sesizând rapid problema, astfel că au retras laptele de la consum.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„O echipă de control a fost trimisă la fața locului. Din primele date rezultă că în baxul în care au fost cutiile cu lapte s-a spart o cutie și în locul în care laptele s-a vărsat s-au găsit larve. Nu știm dacă este vorba de larve vii sau moarte. Trebuie să vedem unde s-a produs infestarea. Avem nevoie de o serie de informații foarte concrete”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, directorul DSVSA Bistrița-Năsăud, Ioan Bogolin.

citește mai multe pe mediafax.ro

foto mediafax

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg