fbpx

chinezul-care-a-murit-in-gara-din-roman-dupa-ce-a-sarit-din-tren.jpg

Yin Yuguo, un chinez îndrăgostit de România, student la Universitatea 'Vasile Alecsandri' din Bacău, cunoscut după ce a participat la Centenarul Marii Uniri de la Alba Iulia, pe 1 decembrie 2018, şi-a pierdut viaţa în gara din Roman.

În vârstă de 16 ani, tânărul chinez a ajuns în România după ce a citit operele lui Mihai Eminescu în chineză, unde s-a înscris la universitatea din Bacău.

Pe 1 decembrie 2018, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, chinezul îndrăgostit de ţara noastră a participat la festivităţile pregătite de autorităţi la Alba Iulia, iar imaginile cu el înfăşurat în tricolorul românesc au făcut înconjurul ţării, notează recorder.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sâmbătă dimineaţă, Yin Yuguo a plecat cu trenul, de la Bacău, să vadă Cetatea Neamţului. În timp ce se afla în trenul aflat în mişcare, tânărul chinez a crezut că a ajuns în Paşcani, însă în realitate se afla în gara Roman.

S-a speriat şi a sărit din vagon, dar s-a lovit cu capul de o bornă kilometrică, săritura fiindu-i fatală.

Trupul lui Yin Yuguo a fost găsit după aproximativ o oră de un angajat al CFR care trecea prin triaj.

S-a declanşat o anchetă a Poliţiei, însă dosarul va fi închis după ce se va stabili că acesta şi-a pierdut viaţa dintr-o greşeală.

sursa: libertatea.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg