fbpx

magdalena-serban.jpg

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, a fost prezentată, luni, la Curtea de Apel București, care urmează să decidă definitiv dacă ea rămâne cu condamnarea pe viață primită în octombrie 2018 sau dacă îi va fi redusă pedeapsa. 

Întrebată de judecător dacă are ceva de declarat, Magdalena Șerban a spus că starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

În data de 12 decembrie 2017 aceasta a aruncat-o pe Alina Ciucu în faţa metroului în staţia Dristor, după ce, cu aproape cinci ore înainte, în staţia Costin Georgian, a încercat să o omoare în același fel pe Alexandra Anne Mary Costache. Criminala de la metrou consideră că nu ar mai trebui să stea în spatele gratiilor şi cere, prin avocat, să fie eliberată, potrivit libertatea.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Magdalena Șerban mai vrea să fie reduse sumele acordate de Tribunalul București ca daune morale pentru victimele sale.

Judecătorul care a condamnat-o a arătat că detențiunea pe viață este justificată și necesară pentru protecția membrilor comunității, întrucât, conform raportului expertizei psihiatrice, Magdalena Șerban a avut discernământ când a comis faptele. Specialiștii care au evaluat-o au stabilit că atunci când a împins-o pe Alina Ciucu în fața metroului, a dat dovadă de „coerență și premeditare”, iar comportamentul ulterior faptei „denotă capacitate de apărare și de a-și susține interesele”.

sursa: libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg