fbpx

in-ce-conditii-se-declara-epidemie-de-gripa-573320.jpg

Ministerul Sănătății va anunța astăzi dacă în România va fi declarată oficial epidemie de gripă după ce numărul deceselor a ajuns la 47. În Prahova s-au înregistrat șase morț, cu vârste cuprinse între 19 și 69 de ani. 

Dacă va fi declarată epidemia de gripă, şcolile nu se vor închide! Anunțul a fost făcut aseară la România TV de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu:

"Zilnic fiecare şcoală raportează cazurile de răceală sau de gripă. Fiecare inspectorat şcolar este în contact permanent cu Direcţia Sanitară din fiecare judeţ. Şi noi la minister avem o echipă care urmăreşte permanent ce se întâmplă în fiecare şcoală din ţară. Avem o regulă: dacă dintr-o unitate şcolară lipsesc mai mult de 20 la sută, atunci se întrerup cursurile. O să luam decizii pe unităţi şcolare, avem o echipă la minister care monitorizează toată situaţia", a spus ministrul Educaţiei.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Viața Prahovei
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Încă un deces din cauza gripei în Prahova

Bilanț sumbru în Prahova. Numărul persoanelor decedate la Spitalul Județean Ploiești, pentru care există confirmată prezența virusului gripal, a ajuns la 29. Ultima victimă a gripei este o femeie în...