fbpx

bebe.jpgGripa face victime fără a ține cont de vârstă. Un bebeluș, în vârstă de 11 luni, din județul Timiș care suferea de gripă, confirmată clinic, dar și de alte afecțiuni și malformații completează numărul celor care au murit din cauza infecțiilor respiratorii.


Copilul a fost internat, vineri după-amiază, la spitalul de la Pădurea Verde, fiind adus de la secția de Distrofici. A doua zi, acesta a decedat.

Potrivit medicilor, s-a internat cu insuficienţă respiratorie, cu bronhopneumonie. A fost intubat, dar nu a supraviețuit.

Se aşteaptă rezultatul autopsiei pentru a fi declarat oficial decesul din cauza gripei. Bebelușul ar fi cea de-a 44-a persoană care și-a pierdut viața din cauza gripei.

bebe.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg