fbpx

bebe.jpgGripa face victime fără a ține cont de vârstă. Un bebeluș, în vârstă de 11 luni, din județul Timiș care suferea de gripă, confirmată clinic, dar și de alte afecțiuni și malformații completează numărul celor care au murit din cauza infecțiilor respiratorii.


Copilul a fost internat, vineri după-amiază, la spitalul de la Pădurea Verde, fiind adus de la secția de Distrofici. A doua zi, acesta a decedat.

Potrivit medicilor, s-a internat cu insuficienţă respiratorie, cu bronhopneumonie. A fost intubat, dar nu a supraviețuit.

Se aşteaptă rezultatul autopsiei pentru a fi declarat oficial decesul din cauza gripei. Bebelușul ar fi cea de-a 44-a persoană care și-a pierdut viața din cauza gripei.

bebe.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro