download (1).jpg

Pe o piaţă imobiliară stăpânită de haos, o poveste cu totul revoltătoare este cea a unor familii care şi-au cumpărat cu zeci de mii de euro nişte case ce păreau a fi rupte dintr-o poveste. În realitate, trăiesc de mai bine de 3 săptămâni în beznă, fără căldură şi lumină, şi se spală la lighean.

Oamenii spun că dezvoltatorul, care i-a asigurat că vor avea toate utilităţile, şi-a vândut construcţiile şi a dispărut. Pe de altă parte, potrivit lor, Primăria Capitalei amână de luni de zile eliberarea autorizaţiilor.

Monaco Villas de pe Drumul Binelui - „un nou ansamblu de vile înşiruite superb cu o arhitectură de excepţie. Ansamblul este unul de anvergură, foarte cunoscut, oferind numeroase beneficii noilor proprietari.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest fel a încercat dezvoltatorul imobiliar să-şi atragă clienţii şi a şi reuşit. Însă, în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Vă vine sau nu să credeţi, în aceste case care par abandonate fără pic de lumină şi cu pereţii îngheţaţi locuiesc oameni: adulţi şi copii.

Aici este beznă în totalitate, e un câmp deschis şi pare că am ajuns într-un sat uitat de lume, însă suntem în Bucureşti 2019.

Citește continuarea pe Știrile Pro TV

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg