fbpx

1396989703318bca62.jpg

Vineri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorul care reprezintă DNA în instanță a cerut pedeapsa maximă pentru fostul primar al Constanței, Radu Mazăre - 12 de închisoare.

Instanţa supremă a finalizat judecarea acestui dosar iar la ultimul termen al procesului, desfăşurat vineri, procurorul de şedinţă a solicitat condamnarea inculpaţilor din acest dosar la pedepse spre maximul special prevăzut de textele de lege pentru infracţiunile comise.

Conform digi 24, în cazul lui Radu Mazăre, procurorul a explicat că acesta este acuzat de trei infracţiuni de luare de mită, prin faptul că a solicitat şi a primit un milion de euro de la trei firme pentru a le facilita emiterea unor documente sau acordarea unor contracte din bani publici.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentantul DNA a mai declarat că Mazăre este acuzat de o infracţiune de conflict de interese în legătură cu încheierea, de către Primăria Constanţa, a 12 contracte cu Neptun TV, precum şi de o infracţiune de abuz în serviciu, prin facilitarea încheierii contractului de salubrizare cu firma Polaris la un preţ supraevaluat.

Procesul trebuia să aibă un final, însă indiferent de soluția instanței, în realitate Radu Mazăre nu va ajunge după gratii. Cel mult la plajă, în Madagascar...

1396989703318bca62.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg