fbpx

646x404 (2).jpg

Un ofiţer de poliţie din Olt a fost surprins în primăvara 2018, într-un filmuleţ care ulterior a ajuns la şefii săi, degustând produse într-un magazin din oraşul Balş (judeţul Olt). Ce s-a întâmplat după este o adevărată telenovelă.

Poliţistul, comisar-şef G.U., originar din Balş, judeţul Olt, se afla la momentul scandalului la conducerea Poliţiei Potcoava, o localitate situată în partea opusă a judeţului, dar, cu ani în urmă, a lucrat şi în cadrul poliţiei din Balş.

În primăvara anului 2018, la şefii lui a ajuns un filmuleţ în care poliţistul este surprins în magazinul Lidl din Balş „încercând“ mai multe produse (a luat câteva boabe de struguri) şi plecând din acea zonă a magazinului fără să aleagă vreunul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliţistul a hotărât la acel moment să demisioneze din funcţie, spune liderul din cadrul Sindicatului Poliţiştilor Olt, Cristel Ioţu, şi să se pună la dispoziţia organelor de anchetă.

A urmat o anchetă penală, magazinul Lidl ar fi trimis o adresă prin care menţionează că nu i s-au produs pagube, iar cauza a fost clasată.

De atunci poliţistul lucrează în cadrul Serviciului Ordine Publică din IPJ Olt, fără să mai deţină funcţie de conducere.

Citeste mai mult: adev.ro/plvn0m

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg