fbpx

ecaterina-andronescu-candidat-psd-alegeri-sanse-mari-castigare-325516.jpg

Nu trece zi, în care Ecaterina Andronescu să nu vrea ceva. Eternul ministru al Educației continuă cu stilul din mandatele anterioare.

Ministrul Andronescu are un obicei care se confirmă și în acest mandat - bulversarea sistemului de învățământ, strategie pe care o numește reformă.

De când se știe, Andronescu reformează. Are mereu câte o idee, pe care nu ezită să o pună în practică, chiar dacă semnalele nu sunt favorabile. Dascălii și elevii încep anul școlar pregătindu-se într-un sens, pentru ca pe parcurs să afle că au altceva de făcut. Așa a apărut și porecla „Abramburica”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lângă reducerea vacanțelor, ministrul revine și cu propunerea Bac-ului diferențiat. În 2019, liceenii își vor da Bacalaureatul începând cu 3 iunie, iar elevii de la clasa a VIII-a vor trece prin Evaluarea Națională începând cu 18 iunie.

Ministrul Educației vrea ca examenele să fie organizate mai devreme și vrea un Bacalaureat diferențiat. Dar liceenii care aleg o meserie, nu vor putea mai târziu, cu aceeași diplomă, să se înscrie la facultate. Președintele Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților are rezerve că propunerea ministrului ar fi cea mai bună soluție pentru absolvenții liceelor tehnologice.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg