fbpx

o-eleva-a-cazut-de-la-fereastra-scolii-la-care-invata-politistii-incearca-sa-afle-daca-a-fost-un-573219.jpg

O fată de 13 ani de la o școală din Brașov s-a aruncat de la fereastra sălii de clasă unde învăţa, sub privirile șocate ale dirigintelui. Se pare că adolescenta era supărată pentru că dascălul îi avertizase părinţii că luase mai multe note proaste. 

Ieri dimineaţă, fata a ajuns la şcoală şi s-a aşezat în spatele sălii de clasă. A aşteptat până când colegii s-au ridicat să salute profesorul. Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, dirigintele a dat alarma!

În hainele elevei de 13 ani a fost găsit un bilet în care îşi explica gestul. Ar fi fost supărată pentru că părinţii ei au aflat că are note mici la şcoală şi mai multe absențe și se temea de pedeapsa lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Apropiaţii spun însă că adolescenta ar mai fi avut unele probleme. Dar familia nu a anunţat profesorii, deşi copila a avut câteva şedinţe de consiliere cu un psiholog. În şcoala în care s-a întâmplat încidentul s-a deschis acum o anchetă.

„Din declarațiile copilului, care era conștient, și-a explicat gestul prin aceea că atunci când greșește este anunțată familia și ea suportă pedepse. Greșește în sensul că lipsește de la școală. Am înțeles că a fost o elevă foarte bună până în acest an școlar. (…) Vineri nu fusese la școală, iar dirigintele a anunțat familia”, a declarat prof. Michaela Olga Judele, inspector școlar adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Brașov.

sursa: cancan.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg