fbpx

img (11).jpg

Bogdan, tânărul de 20 de ani căruia medicii din România nu i-au mai dat nicio șansă de supraviețuire, a ajuns în Turcia, după o imobilizare impresionantă a oamenilor. Aici a primit vești minunate. 

Bogdan Margiol are 20 de ani şi de Crăciun i s-a spus că nu mai poate fi salvat. A fost diagnosticat cu cancer la testicule, a fost operat, însă cancerul s-a răspândit în tot corpul, i-au spus medicii. Chiar în prima zi de Crăciun, medicul le-a spus rudelor că tumoarea a ajuns la creier, iar şanse de supravieţuire în cazul lui Bogdan nu mai sunt.

Din acel moment Bogdan n-a mai putut respira fără mască de oxigen, iar sora şi mama lui l-au vegheat zi şi noapte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După o imobilizare impresionantă a omenilor, Bogdan a reușit să ajungă la o clinică din Turcia, unde medicii nu i-au găsit nicio tumoare la creier, decât un cheag de sânge .

Se pare că Bogdan nu are creierul afectat, nici ficatul, plămânii și rinichii decât într-o măsură foarte mică, gradul 1-2. O tumoare a fost găsită însă la stomac, dar aceasta poate fi extirpată fără probleme. 

Bogdan este într-o stare tot mai bună, respiră fără mască de oxigen, mănâncă şi vorbeşte normal. 

Acesta va fi operat luni de dimineaţă, pentru a i se scoate cheagul de sânge de la cap, apoi urmând să înceapă recuperarea.

Bogdan are nevoie în continuare de ajutor, iar conturile pentru donații sunt următoarele: RO86BRDE140SV74081851400 EURO SI LEI RO90BRDE140SV74081771400 pe numele ELIS OTURBAI.

img (10).jpg

sursa: observator.tv

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg