fbpx

victor-ceremonie-ateneu.jpg

Libertatea.ro  a publicat un reportaj cu privire la familia premierului Viorica Dăncilă. Potrivit publicaţiei, fiul Vioricăi Dăncilă, Victor, a fost înfiat.

În ianuarie 1990, profesoara de tehnologie de 26 de ani din Videle, Viorica Dăncilă, a înfiat al optulea copil al Floarei Trocan și al lui Tudor Malancu.

Băiatul a fost născut chiar în ianuarie, prima lună a României libere de comunism.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Băiatul de 29 de ani știe că a fost adoptat. Documentarea din Butești și de la Videle și mărturiile obținute atât din familia Dăncilă, cât și din cea a mamei naturale au oferit confirmarea că Victor a aflat de mai multă vreme unde s-a născut și cine îi sunt frații și surorile.

Mama și frații l-au revăzut pe Victor în imaginile recente de la Ateneul Român, când băiatul prim-ministrului a stat în loja oficială la evenimentul preluării de către România a Președinției Consiliului UE.

Cei rămași în satele din Teleorman au făcut cel mult 8 clase și se descurcă extrem de greu, alte două surori muncesc în Germania și oferă propriilor lor copii o șansă reîmprospătată, iar mezinul Victor, băiatul înfiat de Viorica Dăncilă, a terminat facultatea și e angajat la Curtea de Conturi.

Informațiile obținute de Libertatea susțin că înfierea lui Victor s-a făcut fără bani sau recompense, numai că pașii legali sunt neclari. Floarea Trocan, mama care l-a născut pe Victor și care recunoaște că Viorica Dăncilă i-a schimbat enorm în bine viața băiatului, își amintește însă că „primul certificat de naștere a fost făcut direct pe numele Dăncilă”, ceea ce poate fi o problemă legală.

Viorica Dăncilă a refuzat să comenteze aspectele concrete ale adopției.

madalin-floarea-marian-daniela-dan-delia-e1547998790548.jpg

citește mai multe pe libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg