fbpx

salarii-politie.jpg

Un polițist criminalist a postat pe Facebook fluturașul de salariu al unui agent cu zece ani vechime, pe care l-a comparat cu cel al unui infirmier debutant. Diferența, de 400 de lei, este în favoarea infirmierului.

Bogdan Bănică, vicepreședinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, a scris ironic că și-a cumpărat o găleată cu mop și că, după 20 de ani, crede că pune trusa criminalistică în cui.

Astfel, un infirmier debutant câştigă lunar 3.595 de lei, în timp ce un polițist cu zece ani vechime are un salariu de 3.113 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit hotnews.ro, polițistul are un mesaj și pentru conducerea Ministerului de Interne:

"După vreo postare mai "acidă", secretara își pune subalternii să mă contacteze, încercând să mă tempereze. Că de ce sunt așa nemulțumit, că de fapt la minister curge DECÂT lapte și miere, că nu mai au loc covrigii pe coada câinilor. DECÂT la minister poate, că în teritoriu realitatea e alta. Poate chiar mai dură decât o prezint eu uneori. Și sunt două variante: ori nu o cunoașteți și atunci ar trebui să plecați cu toții, ori o cunoașteți și ne luați de proști, variantă în care, ghiciți, ar trebui să plecați cu toții".

Postarea integrală a polițistului:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg