fbpx

Jmg9NjMwJmhhc2g9NWI1MDU3MTVjZTQzYjJiYWJlZTI1NzMyNzdiY2ZiMGQ=.thumb.jpg

Peste 3,4 milioane de lei a cheltuit Jandarmeria Română de Crăciun, atunci când instituția a atribuit două contracte pentru înarmare, după cum rezultă din site-ul de achiziții publice. Jandarmeria a acordat cele două contracte prin cerere de ofertă unei firme condusă de un personaj care promovează discursul împotriva firmelor străine.

În a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, în jurul prânzului, Jandarmeria Română a anunțat că a cumpărat pistoale automate, pistoale mitralieră și lansatoare de calibru 40 mm în valoare totală de puțin peste 3,4 milioane de lei. Informațiile au fost publicate de Jandarmerie pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Ora 11.47, primul contract. Primul contract a fost acordat la ora 11.47 în a treia zi de Crăciun, 27 decembrie, și a constat în semnarea unui „acord cadru de furnizare produse militare – Armă lansator calibru 40 de milimetri”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Valoarea înțelegerii este de 1.715.000 de lei. Contractul a fost acordat de Jandarmeria Română prin cerere de ofertă către firma Transcarpat Sportours International SRL din București, Sectorul 2. Administratorul și acționarul majoritar al societății este Dinu Solojan.

Firma sa a fost de fapt singura care a participat la acest concurs de oferte prin cerere. Criteriul principal al desemnării câștigătorului a fost prețul cel mai scăzut.

În schimbul celor 1,7 milioane de lei, firma lui Dinu Solojan trebuie să asigure furnizarea a cel mult 400 și a minim 50 de „armă lansator cal. 40 mm”, conform caietului de sarcini.

Citește continuarea pe g4media.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg