fbpx

img (3).jpg

Ies la iveală noi detalii în cazul oribilei crime din Săcele, Constanța, acolo unde o copilă de 15 ani a fost injectată de tatăl ei cu erbicid. Bărbatul a încercat ulterior să se sinucidă, fiind găsit de medici într-o stare de confuzie.

Din motive încă necunoscute, bărbatul de 43 de ani și-a ucis fiica injectând-o cu erbicid, după care a încercat să-și ia viața prin aceeași metodă. Copila învăța la un liceu din Năvodari, dar era răcită și preferase să rămână acasă.

Medicii de la SAJ Constanța sosiți la fața locului au găsit-o pe adolescentă fără suflare. Tatăl ei era confuz și agitat și a fost sedat și intubat, fiind transportat la Spitalul Județean.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Crima, descoperită de sora mai mică a victimei

Sora victimei, de 11 ani, a fost cea care a descoperit oroarea atunci când s-a întors de la școală, alături de fratele mai mic. 

După apelul la 112, din jurul orei 14:20, un elicopter SMURD și un echipaj al Ambulanței s-au deplasat imediat la fața locului și au descoperit o scenă de groază. Fata de 14 ani murise, iar tătal era în agonie. În tot acest timp, mama se afla la serviciu.

sursa: observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg