fbpx

MzVhN2IyMzMxMWEzYmQ2N2YxYjU2YTQwZmRjZTQ=.thumb.jpg

Noul președinte al Consiliului de Administrație al Societății Naționale a Sării – SALROM este Oana Gianina Bulai, consilier de stat pe educație și sănătate în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat de presă citat de Digi24.ro.

Înainte de a intra în administrația publică, Oana Gianina Bulai a condus mai multe companii în mediul privat. Are un master de „Psihologie politică și leadership în administrație" și, potrivit comunicatului, peste 20 de ani de experiență politică și peste 10 ani în administrația publică.

„Exploatarea și comercializarea sării geme și exploatarea, prelucrarea și comercializarea produselor de sare gemă sunt cele două linii de bază ale business-ului societății.

În condițiile unui program ambițios de investiții, societatea își va reduce costurile de producție, își va menține cota de piață internă și, mai mult, va crește exporturile. SALROM are toate reperele să fie lider regional în comercializarea sării, iar eu îmi doresc acest lucru”, a spus noul președinte al CA SALROM.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg