fbpx

MzVhN2IyMzMxMWEzYmQ2N2YxYjU2YTQwZmRjZTQ=.thumb.jpg

Noul președinte al Consiliului de Administrație al Societății Naționale a Sării – SALROM este Oana Gianina Bulai, consilier de stat pe educație și sănătate în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat de presă citat de Digi24.ro.

Înainte de a intra în administrația publică, Oana Gianina Bulai a condus mai multe companii în mediul privat. Are un master de „Psihologie politică și leadership în administrație" și, potrivit comunicatului, peste 20 de ani de experiență politică și peste 10 ani în administrația publică.

„Exploatarea și comercializarea sării geme și exploatarea, prelucrarea și comercializarea produselor de sare gemă sunt cele două linii de bază ale business-ului societății.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În condițiile unui program ambițios de investiții, societatea își va reduce costurile de producție, își va menține cota de piață internă și, mai mult, va crește exporturile. SALROM are toate reperele să fie lider regional în comercializarea sării, iar eu îmi doresc acest lucru”, a spus noul președinte al CA SALROM.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg