fbpx

Adrian-Albu.jpg

Conducerea Universităţii din Bucureşti a anunțat decesul economistului Adrian Albu, Director General Administrativ. Apropiații susțin că lucra foarte mult, chiar și peste program, stresul fiindu-i fatal în anul când trebuia să împlinească 41 de ani.

Anunțul universității:

Conducerea Universităţii din Bucureşti anunţă cu profund regret încetarea din viață, miercuri, 16 ianuarie 2019, a domnului ec. Adrian Albu, Director General Administrativ al Universităţii din Bucureşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vineri, 18 ianuarie 2019, începând cu ora 11:00, va avea loc o slujbă de pomenire în Holul Palatului Facultăţii de Drept.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 12:00, în Comuna 2 Mai, jud. Constanţa.

Adrian Albu și-a dedicat viața comunității academice a Universității din București, în slujba căreia s-a pus cu un devotament și o abnegație exemplare, ca administrator al Facultății de Litere, contabil șef și apoi Director General Administrativ al UB. Dăruirea profesională și asumarea fermă a dificilelor responsabilități care i-au revenit în decursul timpului i-au adus prețuirea și atașamentul colegilor din instituție, din universitățile partenere în Consorțiul „Universitaria” și din Ministerul Educației și Cercetării.

Contribuția lui Adrian Albu la funcționarea și devenirea Universității din București în ultimele decenii este neprețuită. Puterea lui de muncă, pusă fără precupețire în serviciul comunității academice, a fost tragic înfrântă de un sfârșit prematur.

Cei care l-au cunoscut îi vor păstra o vie și caldă amintire.

Dumnezeu să-l odihnească!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg