fbpx

download (1).jpg

Noi acuzaţii de malpraxis într-un spital din România. O femeie îi acuză pe medicii din Slatina că au tratat-o de cancer, deşi nu suferea de această boală. A depus plângere penală la Parchetul din Slatina şi cere despăgubiri de 150 de mii de euro. Expertiza medicilor legişti confirmă că pacienta nu avea nevoie de ședinte de chimioterapie.

Problemele Silviei Grădinaru au început încă din 1999. Atunci a fost diagnosticată cu cancer şi i-a fost extirpat un sân. Coşmarul a revenit în 2014, când femeia a început să acuze dureri la un umăr. Diagnosticul medicilor a fost acelaşi: cancer. Femeia a plecat la Bucureşti pentru o a doua opinie. Specialiştii din Capitală i-au spus că nu are nimic. Când s-a întors la Slatina, medicul curant a luat direct decizia de a o trece pe tratament oncologic.

Silvia Grădinaru, pacientă: I-am spus ce a spus Bucureştiul, că nu vede nicio recidivă şi a zic că nu, vă dau trimitere la Craiova. Am plecat la Craiova, m-am prezentat la medic, i-am prezentat tomograful, a chemat şi alt medic şi m-a ştanţat şi de luni urma să încep terapia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După 14 şedinţe de radio-chimoterapie făcute la spitalul din Craiova, femeia nu şi-a mai simţit mâna. Copiii au dus-o la o clinică de lângă Madrid, Spania, iar medicii de acolo i-au dat o veste neaşteptată: tratamentul oncologic efectuat în februarie 2014 şi până în septembrie 2014 nu era necesar.

Medicii care au tratat-o pe femeie nu îşi reproşează, însă, nimic.

Citește continuarea pe digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg