fbpx

download.jpg

Două familii din judeţul Timiş s-au trezit în primele zile ale acestui an că au de plătit peste 700 lei, respectiv 6.000 lei, doar pentru că fiii lor minori s-au jucat pe telefonul mobil câteva săptămâni.

Este vorba despre doi băieţi în vârstă de 6, respectiv 7 ani, care au cerut permisiunea părinţilor și nașilor pentru o achiziţie iniţială de 6 lei. Primul a făcut cumpărături online pentru joc de 700 de lei, iar al doilea a folosit datele bancare furnizate de nașul său pentru a-și cumpăra accesorii pentru eroii virtuali în valoare de peste 6000 de lei.

După isprava ultimului, tatăl l-a acuzat pe naş că a cedat prea repede rugăminţilor copilului şi i-a lăsat la îndemână datele contului bancar aferent cardului, iar naşul i-a acuzat pe părinţii copilului că nu l-au educat cum se cuvine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Când a văzut că i-au fost retraşi din cont cei peste 6.000 de lei, naşul copilului s-a dus la părinţii acestuia să le ceară să plătească. A fost un scandal monstruos, pentru că au dat vine unii pe alţii, ba că naşul l-a răsfăţat prea tare pe copil când i-a permis să-şi ia cei şase lei, ba că părinţii ar fi trebuit să-l înveţe să nu mai cumpere. Deşi erau prieteni de foarte mult timp, naşii şi părinţii copilului s-au certat definitiv” susține un prieten comun.

Băncile au transmis familiilor că nu își pot recupera paguba.

Detalii pe adevarul.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg