fbpx

f73974ac-329c-4e27-80ac-2f535574d367_0_0.jpg

Iulian Chetrariuc, şoferul în vârstă de 26 de ani care a omorât o jandarmeriță pe o trecere de pietoni din Suceava, iar fiica acesteia a băgat-o în comă, a fost eliberat de un judecător.

Originar din comuna Mitocul Dragomirnei, judeţul Suceava, tânărul de 26 de ani a fost pus în libertate după ce propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive a fost respinsă de Judecătoria Suceava. În schimb, şoferul a fost plasat în arest la domiciliu.

Judecătorii au decis că nu este oportună măsură prelungirii arestului preventiv și au decis ca Bogdan Iulian Chetrariu să fie plasat în arest la domiciliu, scrie ziardesuceava.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chetrariuc este acuzat că pe 14 noiembrie 2018, în timp ce conducea un autoturism marca Audi A8 pe un bulevard aglomerat din Suceava, a spulberat-o pe Irina Airinei, o femeie în vârstă de 40 de ani, angajată a Jandarmeriei.

Accidentul în care Irina Airinei și-a pierdut viața a avut loc în luna noiembrie. Potrivit martorilor, în urma impactului violent, femeia a zburat zeci de metri, în vreme ce copilul ei, de numai 1 an și șase luni, a fost proiectat aproximativ 30 de metri distanță de la locul impactului. Fetița este și acum în comă.

sursa: ziardesuceava.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg