fbpx

crima-domnesti.jpg

Duminică seară, în casa lui Victor Rusalim, din comuna Domnești, Argeș, i-a primit în vizită pe Gheorghe Toader și Ion Băndoi. Vizita s-a terminat într-un mod neașteptat, după ce aceștia au consumat băuturi alcoolice.

Doi dintre bărbați veniseră să cumpere țuică, însă planurile s-au schimbat brusc și aceștia au hotărât să o servească pe loc.

Cei trei s-au îmbătat și s-au luat la ceartă, totul degenerând în bătaie. Victor Rusalim l-a bătut pe Gheorghe Toader cu un făcăleț și cu un scaun până l-a omorât, a notat curier.ro, iar Ion Băndoi a fost atât de beat că nu a văzut agresiunea. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce a văzut că victima nu mai mişcă, agresorul a sunat la 112 şi a anunţat că prietenului său i s-a făcut rău. Dar, anterior, a tras de cadavru în drum, ca să spună că acesta a fost victima unui accident!

Cei de la echipajul Serviciului de Ambulanţă au constatat că bărbatul este decedat şi are urme de leziuni. A fost sesizată Poliţia, iar cazul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Victor Rusalim nu a recunoscut că l-a lovit pe prietenul lui de pahar. Întrebat cum de s-a învineţit atât de tare bărbatul mort, Rusalim a motivat că s-a zbătut tare în timp ce i se făcuse rău. 

Fratele celui acuzat de crimă a declarat că fratele său îl amenințase și pe el că îl omoară și a povestit întreaga întâmplare polițiștilor. 

sursa: curier.ro 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg