fbpx

ambulanta_salvare_112_08862100.jpg

O fetiţă în vârstă de 4 ani a murit, iar fratele ei de 3 ani, se află în comă, după ce s-au jucat în casă cu chibriturile. Salteaua patului a luat foc şi copiii s-au intoxicat cu fum, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Evenimentul s-a produs marţi seara, în garsoniera în care locuiau copiii cu părinţii, situată la demisolul unui bloc cu două etaje de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Bacău.

Cei doi copii se aflau în camera garsonierei, iar mama acestora, cu un alt copil de 3 luni, era în bucătărie.

"Copiii de 3 ani şi 4 ani, un băiat şi o fetiţă, erau singuri în dormitor, s-au jucat cu chibriturile şi au dat foc la pat. Au fost degajări mari de fum de la salteaua patului, s-a creat panică şi în casă şi în bloc. Copilul de 3 luni a fost evacuat din primele momente, iar cei doi copii au fost găsiţi inconştienţi de echipele de căutare-salvare ale ISU, şi predaţi SMURD.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

La spital, fetiţa a făcut stop cardio-respirator şi a decedat. Băieţelul este în stare comatoasă, instabilă şi nu poate fi transportat la o clinică de specialitate din Iaşi.

sursa: dcnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc în Ploiești

Incindent, luni dimineața, în Ploiești, unde o mașină a luat foc în  mers. Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, compartimentul motor al unui autoturism a luat foc. Din fericire, nu sunt victime....