fbpx

ambulanta_salvare_112_08862100.jpg

O fetiţă în vârstă de 4 ani a murit, iar fratele ei de 3 ani, se află în comă, după ce s-au jucat în casă cu chibriturile. Salteaua patului a luat foc şi copiii s-au intoxicat cu fum, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Evenimentul s-a produs marţi seara, în garsoniera în care locuiau copiii cu părinţii, situată la demisolul unui bloc cu două etaje de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Bacău.

Cei doi copii se aflau în camera garsonierei, iar mama acestora, cu un alt copil de 3 luni, era în bucătărie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Copiii de 3 ani şi 4 ani, un băiat şi o fetiţă, erau singuri în dormitor, s-au jucat cu chibriturile şi au dat foc la pat. Au fost degajări mari de fum de la salteaua patului, s-a creat panică şi în casă şi în bloc. Copilul de 3 luni a fost evacuat din primele momente, iar cei doi copii au fost găsiţi inconştienţi de echipele de căutare-salvare ale ISU, şi predaţi SMURD.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

La spital, fetiţa a făcut stop cardio-respirator şi a decedat. Băieţelul este în stare comatoasă, instabilă şi nu poate fi transportat la o clinică de specialitate din Iaşi.

sursa: dcnews.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg