fbpx

fetita barlad.jpg

O fetiţă de 12 ani din Bârlad a sunat la 112 ca să se salveze pe ea şi pe frăţiorii ei mai mici de 2 şi 5 ani de bătăile și violențele propriului tată.

Copila nu a mai suportat bătăile, înjurăturile și scandalurile tatălui lor, alături de care locuiau la Bârlad, împreună cu bunica maternă, mama fiind plecată la muncă în străinătate.

Vineri seară, bărbatul i-a lovit pe copii a ţipat la ei, i-a înjurat, apoi a plecat de acasă. Atunci fetiţa cea mare a cerut ajutor la 112.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliţiştii veniţi de urgenţă au decis ca cei trei micuți să fie scoși imediat din mediul violent în care sunt crescuți, motiv pentru care, împreună cu bunica, au fost duși la un Centru din Bârlad.

Întors acasă, tatăl a făcut o criză de furie în momentul în care a aflat că a rămas fără copii şi fără alocaţiile lor. Aşa că a dat foc casei. 

Bunica maternă a copiilor a refuzat să rămână în adăpostul unde a fost dusă alături de copii şi a cerut ordin de protecţie împotriva ginerelui ei. Deocamdată, ea însăși a rămas fără acoperiș deasupra capului, după criza de furie a ginerelui său, care a făcut scrum casa.

sursa: observator.tv

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg