fbpx

avalanse-salvamont.jpg

Iarna își face de cap la munte, unde ninge abundent, în special la altitudini de peste 1800 de metri pătrați. IPJ Dâmbovița a anunțat marți dimineață închiderea circulației pe DJ 713, care face legătura între DN71 - Cota 1000 și Platoul Montan Bucegi, din cauza unor avalanșe.

DJ 713, denumit și Transbucegi, a fost modernizat în parteneriat între Dâmbovița și Prahova.  IPJ Dâmbovița a anunțat marți dimineață că drumul care face legătura între DN71 - Cota 1000 și Platoul Montan Bucegi a fost închis circulației publice pe o perioadă nedeterminată din cauza unor avalanșe.

La această oră se acționează pentru îndepărtarea zăpezii. IPJ Dâmbovița a anunțat că nu au fost turiști surprinși de avalanșă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atenționare de avalanșă există și în alte zone. „Din cauza ninsorilor din ultima perioada și a vântului puternic care a strâns zăpada cu preponderenta în anumite zone, formând multiple straturi cu consistente și adâncimi diferite, care duc la o lipsă de coeziune intre ele, în care au început să apară fisuri, recomandăm schiorilor să nu părăsească părțiile amenajate de schi deoarece se pot expune pericolului de a declanșa sau a fi prinși în alunecări de zăpadă”, este atenționarea lansată și de Salvamont Poiana Brașov
Foto - Facebook - sursa - Salvamont Poiana Brașov

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg