fbpx

img.jpg

Crima comisă sâmbătă, 13.01, la Mediaș, continuă să stârnească revolta în rândul opiniei publice, dat fiind faptul că a fost comisă de un bărbat de 30 de ani, ”beneficiar” al efectelor recursului compensatoriu, după ce a fost condamnat tot pentru crimă.

Victima, prahoveanul Marius Costăchescu, plecase din Prahova și locuia fără forme legale în Biertan, în apropiere de Mediaș. Lucra ca bodyguard la club și se pare că îl cunoștea pe agresor, grupurile de prieteni din care făceau parte având conflicte mai vechi.

Agresorul, care era în local, reacționează după ce un grup de tineri intră în club, venind spre masa lui. Are loc o altercație în care se aruncă și cu fotoliile din local. (video la final)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La un moment dat, bărbatul scoate cuțitul și pare pregătit să lovească, moment în care tinerii se retrag spre ieșirea din club. Bătaia a continuat apoi afară și s-a soldat în cele din urmă cu o crimă. Totul pare o răfuială între bande rivale.

Din imagini se observă cum un grup de zece indivizi intră în local, dând impresia că şi-au stabilit dinainte victimele pe care urmau să le atace.

Ajunsă afară, victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul recidivist l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Conform anchetatorilor au fost 13 lovituri de cuţit, iar unele dintre ele i-au fost fatale tânărului de 25 de ani. A pierdut extrem de mult sânge, după ce i-a fost secţionată artera femurală şi deşi a fost dus de urgenţă la spital, medicii nu l-au mai putut salva.

Agresorul a fost audiat toată noaptea, polițiștii având în sprijin toate filmările camerelor de supraveghere, din interiorul localului, dar și din afara acestuia, din locul în care a fost comisă crima.

img.jpg

46388941_2301293056607944_212438505618407424_n.jpg

crima_medias.jpg

surse: Ora de Mediaș și digi 24 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg